Sivut

torstai 12. maaliskuuta 2015

3 v + 5 kk

Niin se aika vain kuluu. Eilen meillä juhlittiin Ilon kolmivuotisjuhlia ja Gin "Kamikaze" Shiba täytti jo 5 kuukautta.

Kirjoitan paremmalla ajalla postauksen, jossa kerron tuoreimpia kuulumisia, mutta tässä nyt muutama kuva eilisistä synttärihulinoista.

Oli muuten ihana ilmakin, mutta en ottanut kameraa mukaan koirapuistoon, jossa pojat rellestivät sydämiensä kyllyydestä. Koirapuistossa nappasin maanantaina muutaman kuvan, koska oli niin kaunis aurinkoinen ilma.  Matkassa on muutamia muitakin kuvia viimeisten viikkojen varrella. Kevättä taitaa meidän shibojen rinnassa ainakin olla.

Viimeiseksi vielä suuret onnittelut elämäni miehelle, Ilolle <3

Mikä ihana aurinko.
Voitko kakara olla nyt ihmisiksi? Menee hermo.
Omnomnom, luu on hyvää. 
Tää kuva on jo muutaman päivän takaa. Halusin vaan ottaa komeesta veijarista kuvan. Gin yritti varastaa huomion. Matot eivät vieläkään ole lattialla, kun sisäsiisteys ei ole aivan sataprosenttinen meidän nuorella herralla. Parannusta kuitenkin.
Leluja! Jesh.
Oon aika söpö.
Ketä kiinnostaa? 
Kukkuuu!?!
MMM... Kinkkua nam....
Mul on vielä aika isot korvat,
Ilon synttäripotretti. Kuvan laatu oli huono, koska olin pistänyt kamerasta asetukset päälle, että voin ottaa mahdollisimman pieniä kuvia.


2 kommenttia:

  1. Voi hellantuutelis näitä sun bläkkäreitä <3 Gin on kyllä valloittava ja Ilo, oih :D Ihania kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sara, mulle tulee kovasti Ginin ilmeikkyydestä mieleen Nuka. Niiden kasvot kertoo kamalasti tunteita. Kun Ginistä tulis isompana yhtä kaunis kuin Nukasta <3

      Poista