Sivut

sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Kolmas kerta toden sanoi Raumalla

"Saako ROP-pentu jonkun pokaalin, ei mulla ole koskaan ollut koiraa, joka ois ollut ROP-pentu."

Niin siinä sitten kävi, että pikku-Gin pokkasi Raumalla palkintopöydän puhtaaksi.

Ginin poseeraaminen on vahvistunut viimeisten viikkojen aikana.
Tuomarina Raumalla toimi kanadalainen Janet Lobb, joka osoittautui valtavan tiukaksi tädiksi. Juoksutti Giniä useita kertoja ympyrää, kolmiota ja edestakaisin. Arvosteli osittain pöydällä ja kopeloi tarkasti kaikki paikat useampaan kertaan. Hyvä harjoitus pienelle, mutta onneksi olimme todellakin valmistautuneet näyttelyä varten ja harjoitelleet pöytää sekä juoksemista. Jopa niin paljon, että kävimme lauantai-iltana pyörähtämässä näyttelypaikalla, jos Gin pääsisi harjoittelemaan pöydälle. Mukavat sedät auttoivat pöydän etsimisessä ja niin Gin pääsi tekemään kenraaliharjoituksen todellisissa olosuhteissa.

ROP-ruusukkeessa oli söpöjä palloja. Sopi pienelle pennulle hyvin.
Eipä muuten ihan jokainen seitsemänkuinen olisi selvittänyt tuollaista tulikoetta. Olin todella ylpeä pikkuisesta ja sen saamasta arvostelusta. Lobbin tiukkuudesta kertoi se, ettei jakanut shiboille ollenkaan ROP- tai VSP-titteleitä aikuisissa, vaikka mukana oli yksi Suomen menestyneimmistä shiboista.

Tässä Lobbin antama lyhyt arvostelu: "7 months. Correct outline. Correct shape of ears. Nice dark eyes. Balanced angulation. Sufficient fill in depth chest. Clear coming and going. Side gait he runs a little down hill."

Tästä on hyvä jatkaa kohti Saloa ja Kotkaa. Jälkimmäisessä Gin on jo sitten junnuikäinen. Kääk.

Vierailimme Katariinan meripuistossa viime viikonloppuna...
...Samassa puistossa järjestetään elokuussa Kotkan koiranäyttely.

Koirat viihtyivät puistossa todella hyvin. Gin maistoi myös kaislaa.
Vietimme Ginin ja Ilon kanssa laatuaikaa Raumalla lauantai-iltapäivästä lähtien Katjan ja Tomun kanssa. Tomu ei täysin sulattanut Giniä, mutta Ilolla ja Tomulla meni yhtä hyvin kuin aina ennenkin.
Viikonloppuun kuului hyvää ruokaa, herkkuja, useita lenkkejä ja paljon shibamaista keskustelua. Kiitos ihanille Katjalle ja Tomulle mukavasta ajasta <3 Kesäksi odotamme teitä sitten vastavierailulle Turkuun.

Ilo odotteli, että Gin oli kuvattu.
Tomu söpöili.
(c) Katja Pesonen
Tomun ja Ginin taival oli kuoppaisempi. Tomu ei tosiaan lämmennyt aivan pikkuveijarille. (c) Katja Pesonen
Tomulla ja Ilolla sujui entiseen malliin. (c) Katja Pesonen

Aurinkoisessa Vanhassa Raumassa korilla oli mukavaa. Erityisen aurinkoinen oli hymypoika Gin. (c) Katja Pesonen
Terassikausi avattu. (c) Katja Pesonen

Tää viimeinen sulatti mun sydämen täysin, koska nää tilanteet ei aina ole ollut täysin itsestäänselvyyksiä. Ilo alkaa hiljalleen lämmetä Ginin läheisyydelle, sillä tämmösiä tilanteita tulee vasteen todella usein. Voi, kun ne rakastaa oikeesti toisiaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti